Lámacsikó született a debreceni állatkertben

Lámacsikó

A láma szót manapság negatív jelzőként használjuk mamlasz emberekre, miközben az igazi lámákat aligha ismerjük. Tartással gondolunk rájuk, mert a róluk szóló ismertetők szerint “köpnek” ha mérgesek. A láma csak akkor köp, ha veszélyben érzi magát és ez többnyire láma és láma között zajlik, nem az emberek az állat célpontjai. Az előítéletek helyett vessünk egy pillantást erre az ártatlan lámacsikóra, aki a debreceni állatkert egyik legújabb lakója. Hát nem aranyos a kis láma? 🙂

További részletek a lámacsikóról az iHírek főoldalán!

Kis láma mamájával
Debrecen, 2019. május 2.
A Debreceni Állat- és Növénykert április 22-én született hím lámacsikója (Lama glama) anyja mellett a sajtóbemutató napján, 2019. május 2-án.
MTI/Czeglédi Zsolt

Borítón: Debrecen, 2019. május 2.
A Debreceni Állat- és Növénykert április 22-én született hím lámacsikója (Lama glama) a sajtóbemutató napján, 2019. május 2-án.
MTI/Czeglédi Zsolt

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →