Karbantartás miatt módosul a vasúti menetrend a Debrecen-Mátészalka vonalon

Éjszakai vonat

Budapest, 2019. március 27., szerda (MTI) – Karbantartási munkák miatt április 6-ától 18-áig módosított menetrend szerint közlekednek egyes éjszakai vonatok a Debrecen-Mátészalka vonalon – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

A munkálatok miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, Hajdúsámson és Mátészalka között pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat, amelyek nem érintik Nyírgelse, Nyírbogát, Hodász és Nyírmeggyes állomásokat, a bekötő útnál lévő buszmegállókban állnak meg.
Az áprilisi felújítás során a hajdúsámsoni állomáson síneket, 15 váltónál pedig kavicsaljat cserélnek. Korszerűsítik a vasúti átjárót is, az áthaladást zökkenőmentessé, kényelmessé tevő új gumielemeket építenek be. Nyíradonynál ugyancsak cserélik a váltók aljzatát, továbbá két vágányt javítanak és felújítják a peront is.

btiv \ bpt

MTI 2019. március 27., szerda 15:22

A kép illusztráció!

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →