Nőtársak figyelem!

Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja. Te figyelsz magadra? Ellenőrzöd magadat rendszeres időközönként? Esetleg eljársz szűrésekre? Ha a válaszaid igenek voltak, akkor büszke vagyok Rád! Talán inkább halkan nemeket mondtál? Ejj! Figyelj jobban magadra és a szeretteidre is!

Akár igent, akár nemet mondtál ott a helyed a Fórum bevásárlóközpontban október 5-én 13 órától, mert a Holnapom Egyesület e küzdelem jegyében Tégy ma a holnapodért! elnevezéssel nagyszabású rendezvénnyel vár. A színvonalas programok mellett szűréseken és tanácsadásokon is részt vehetsz.

A rendezvény fővédnöke Halász János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, az esemény háziasszonya Brózik Klára, akit többek között a Jóban Rosszban című sorozatból ismerhetünk. Az említett sorozatból több színész, illetve Tatár Csilla és Joshi Bharat is megjelenik a helyszínen megrendezésre kerülő közönségtalálkozón.

15 órakor indul a bevásárlóközpont elől a „Rózsaszín” kerékpáros felvonulás a sztárvendégekkel, akikhez bárki csatlakozhat. Az emlőrák elleni küzdelem jelképeként minden csatlakozó biciklista kap egy rózsaszín léggömböt, melyet a visszaérkezéskor a felvonulás zárásaként a levegőbe fognak engedni.

Ugye Te is teszel magadért, az egészségedért?

 

One Comment on “Nőtársak figyelem!”

Comments are closed.