Megint zúghat a Hajrá LOKI!

Az idei második bajnoki mérkőzésre Kondás Elemér vezetőedző egy meglehetősen fiatal csapatot küldött pályára a Kaposvár otthonában. Több játékos még nem is játszott eddig az élvonalban. A kapuban újra Vukasin Polekszics állt a 2010-ben kapott 2 éves eltiltása után.

Sajnos a csapat játékán meglátszott az összeszokottság hiánya, de azért a játékosok derekasan küzdöttek és helytálltak az egy gólos vereség ellenére is.

Ma újra BL-selejtezőt játszik a DVSC, ahol szükség lesz az egészséges és kipihent játékosokra. Az első mérkőzésen a BATE Boriszov ellen 1-1-es döntetlent ért el a csapat. Az olimpiai szereplését már befejezte a fehérorosz válogatott, így az első mérkőzésen hiányzó 5 válogatott játékos is bekapcsolódhat a küzdelembe.

S bár a Lokinál az előny, mégsem ülhetnek rá a játékosok, mert a BATE az elmúlt meccseken bizonyította az utolsó percekben is meglehetősen gólveszélyesek az ellenfél kapujára. Ilyen utolsó percekben szerzett gólokkal jutottak tovább ebbe a fordulóba, a DVSC elleni első mérkőzésen pedig az utolsó pillanatban egyenlítettek ki.

Most is szükség van a buzdításra akár a helyszínen, Nyíregyházán, akár otthon a televíziókészülékek előtt. Hajrá LOKI!