Győr ellen indul a bajnokság

Magabiztos játékkal 3-0-ra nyert a DVSC együttese a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör mérkőzésének visszavágóján. Kondás Elemér vezetőedző szerint jól teljesítettek a játékosok, az előző idényben megszokott formájukat hozták. A Skenderbeu edzője is értékelt a mérkőzés után. Tudták, hogy nehéz mérkőzés lesz, mégis bíztak a továbbjutásban, ami ezzel a vereséggel nem jött össze.

A 3. selejtezőkörben a fehérorosz BATE Boriszov lesz focicsapatunk ellenfele. Az első mérkőzést odakint fogják játszani augusztus 1-jén, míg a visszavágó augusztus 7-án lesz ismét a nyíregyházi stadionban. Az ellenfél csapatából 5 játékos is fog hiányozni, mert ők a londoni olimpián szerepelnek a nemzeti válogatottal.

Sűrűsödik a Debrecen programja, mert a mai nappal elindult a bajnokság is. Az első mérkőzésen, hazai pályáján focizik a Loki a Győr együttese ellen, tehát mindjárt egy rangadóval indulunk. Az összecsapást Kassai Viktor fogja vezetni. Most is szükség van a bíztatásra, akár a helyszínen, akár a televízió előtt 19 órától a DunaTv-n.

Hajrá LOKI!

forrás: www.dvsc.hu