Hajrá LOKI!

forrás: www.dvsc.hu

Az első BL-selejtező mérkőzésen sajnos 1-0-ra kikapott csapatunk, így a mai visszavágón különösen fontos a jó eredmény a továbbjutáshoz. Az albán együttes még július 22-én megérkezett hazánkba, azóta a mérkőzés nyíregyházi helyszínén már több edzést is tartottak.

A sajtótájékoztatón Stanislav Levy, cseh tréner elmondta, még mindig a magyar csapatot tartja az esélyesebbnek, de mindent megtesznek a jó eredményért és a továbbjutásért ezen a mérkőzésen is.

Kondás Elemér vezetőedző szerint bíztató, hogy az első mérkőzésen rossz játékkal kapott ki a csapat, mert így van javulásra lehetőség. Kielemezték a mérkőzést, a szakmai stáb rámutatott a hibákra, a játékosok pedig napról napra egyre elszántabbak. A tréner bízik benne, hogy a mai mérkőzésen a szurkolók az előző idényben megszokott formáját láthatják a csapatnak.

Szurkoljunk hát a fiúknak mi is ma este! Aki a helyszínen szeretné ezt megtenni kilencezer társával együtt, annak Nyíregyházára kell elutaznia. Jegyet már csak a helyszínen lehet váltani, ha még eddig nem sikerült. Akinek nincs lehetősége testközelből buzdítani focistáinkat, a televízión keresztül is követheti a találkozót az m1 csatornán 20 óra 30 perces kezdettel.

Szotyolát, tökmagot, üdítőt bekészíteni estére és tessék bíztatni a Csapatot!

Hajrá LOKI! 

forrás: www.dvsc.hu

One Comment on “Hajrá LOKI!”

Comments are closed.