Ismét Sodexo

Az elmúlt 10 évben a város önkormányzati fenntartású intézményeiben a Sodexo Magyarország Kft. biztosította az étkezési szolgáltatást. A 2002-ben kötött szerződés idén lejárt, így új közbeszerzési eljárást írtak ki. Egyetlen pályázat érkezett csak a felhívásra, mely meg is felelt a kiírásnak, így a Sodexoval újabb 5 évre írt alá megállapodást a város.

A pályázat feltétele volt mintaétlapok benyújtása is, melyet az önkormányzat dietetikus szakértőkkel véleményeztetett. A vizsgálat pozitív eredményt hozott, az étlapok megfeleltek a hatósági előírásoknak.

A vízilabdasport is feltörekvőben van városunkban, így a Sodexo Magyarország Kft. szintén 5 éves támogatási szerződés megkötését tervezi tehetséges vízipólósainkkal. A szponzori szerződés megkötése még folyamatban van, így még nem lehet tudni, hogy névadó szponzor is lesz-e a cég.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>